Flytning i Aarhus og Østjylland – billig flyttehjælp

Brug os til alt fra ned- og udpakning til rengøring og handyman-hjælp. Bliv klogere på mulighederne!

Billig flyttehjælp

Vi hjælper dig godt på plads i din nye bolig med vores attraktive flyttepakker

Hos Jysk Flytteservice gør vi det nemt for dig at flytte i en ny bolig. Vi tilbyder billig flyttehjælp med vores flyttepakker, som passer præcist til dit flyttebehov – med fuld forsikring. Er du fx studerende og frisk på at klare flytningen selv – lige på nær dobbeltsengen og mormors kommode, så har vi en billig pakke til dig. Omvendt hjælper vi også dig, der flytter fra den store villa, hvor du ønsker hjælp til alt fra nedpakning, flytning, udpakning og rengøring. Vi tilbyder flytning i Aarhus og resten af Østjylland. Læs mere om vores lille flyttepakke, mellem flyttepakke, store flyttepakke og totalløsning længere nede på denne side.

Vores erfarne flyttemænd passer godt på dine ting, og er forsigtige og bruger konsekvent flyttetæpper, hvor det er nødvendigt. Vi medbringer altid et par ekstra flyttekasser, hvis der skulle blive brug for dem. Vi oplever stor efterspørgsel efter vores tillægsydelser ud over selve flytningen. Vi tilbyder flytterengøring, handyman-hjælp samt ned- og udpakning, så du kommer godt i hus eller lejlighed. Læs mere om vores øvrige ydelser nederst på siden. Vores hjemmebane er Østjylland, men vi kører selvfølgelig over hele Danmark.

Lille flyttepakke med en eller to flyttemænd

Den lille flyttepakke er for dig, der gerne vil gøre det meste selv. Før selve flytningen har du pakket alt ned i kasser, så flyttelæsset er så godt som parat til at blive flyttet til din nye bolig, som ligger i nær køreafstand fra din gamle bolig. Vi sender som udgangspunkt en flyttevogn med én flyttemand, så du skal være frisk på at give en hånd med, når arve-kommoden, dobbeltsengen, sofaen og spisebordet skal flyttes. Vi sender selvfølgelig også to flyttemænd, hvis du ønsker det, eller hvis opgaven kræver det.

Pris for flytning: Fra kr. 499 i timen (ved 1 flyttemand) eller fra kr. 799 i timen (ved 2 flyttemænd)

Ring til os på telefon 25 54 60 60 eller skriv en mail til info@jyskflytteservice.dk

Mellem flyttepakke

Mellem flyttepakken er for dig med den lidt større flytning. Du flytter måske fra en lejlighed til en anden, og har et større flyttelæs. Typisk flytter du dig fra et sted i Østjylland til et andet – eller måske flytter du til København. Vi sender altid 2 flyttemænd, som står for flytning af dit indbo. Prisen på en mellem flyttepakke afhænger specielt af størrelsen på dit flyttelæs samt afstanden i kilometer på din flytning. Ofte beløber en mellem flyttepakke sig til mellem kr. 3.500 og 7.000 for en flytning i Østjylland, men vi anbefaler dig at kontakte os for en konkret og attraktiv pris eller et estimat på din flytteopgave.

Pris for flytning: Fra kr. 799 i timen (2 flyttemænd)

Ring til os på telefon 25 54 60 60 eller skriv en mail til info@jyskflytteservice.dk

Stor flyttepakke

Den store flyttepakke er for dig, der ønsker hjælp til det meste i forbindelse med din forestående flytning. Du står måske over for at skulle flytte fra hus til hus eller fra større lejlighed til lejlighed. Vi hjælper dig typisk med nedpakning af dit indbo og står for at transportere dit flyttelæs sikkert til din nye bolig. Vi hjælper dig gerne med udpakning, hvis du har behov for det. Vi anbefaler dig at kontakte os for en konkret og attraktiv pris eller et estimat på din flytteopgave.

Pris for flytning: Fra kr. 799 i timen (2 flyttemænd)

Kontakt os på telefon 25 54 60 60 eller skriv en mail til info@jyskflytteservice.dk

Totalløsning til din flytning

Med en totalløsning står vi for ALT i forbindelse med din flytning! Vi tager os af alle de ting, du ønsker i forbindelse med fraflytning af din gamle bolig til at du er kommet godt på plads i din nye bolig. Ud over at vi står for selve flytningen, så tager vi os gerne af opgaver såsom: nedpakning af indbo samt udpakning i din nye bolig, slutrengøring i din gamle bolig, handyman-ydelser i form af fx samling af senge, sofaer og reoler, ophængning af lamper, bortskaffelse af affald og inventar. Vi kan håndtere stort set alt: vi har fx stået for at flytte indbo fra Italien til Danmark, hvor en del af opgaven bestod i at skille antikke skabe ad og samle dem igen i København. Lad os tage os af alt – kontakt os og hør om mulighederne og et prisestimat.

Pris for flytning: Fra kr. 799 i timen (2 flyttemænd)

Ring til os på telefon 25 54 60 60 eller skriv en mail til info@jyskflytteservice.dk

Flytterengøring af din gamle bolig

Slip for besværet med rengøringen af dit gamle hjem, når du er fraflyttet. Du har helt naturligt en interesse i at komme godt på plads i din nye bolig, og derfor er det ofte noget af en prøvelse at skulle aflevere den gamle i tiptop-stand. Lad os stå for slutrengøringen. Vi tager os af badeværelser, køkken, stuer, værelser – kort sagt: vi søger for alt. Uanset om vinduerne trænger til en grundig vaskning, eller om ovnen har brug for en rensning, så klarer vi den. Kontakt os og hør mere om flytterengøring i forbindelse med flytning.

Nedpakning af indbo – lad os stå for det hele

Lad os stå for nedpakning af dit indbo, så du kan koncentrere dig om andre ting i forbindelse med flytningen. Vi håndterer og nedpakker alle typer af indbo, som fx tøj, porcelæn, køkkenudstyr, bøger, værktøj. Når vi har dannet os et overblik over dit indbo, så medbringer vi fx kasser, folier og bobleplast, så dine ejendele er forsvarligt pakket ind og klar til en sikker flytning. Vi har stor erfaring med nedpakning af følsomme genstande som glas, porcelæn og brugskunst, så du kan trygt overlade såvel nedpakning og flytning til os. Vi tager dine ting ud af skabe, skænke, og skuffer og pakker dem ned, så du er fri for at foretage dig noget. Drejer det sig om større ting, som skal skilles ad, som fx skabe eller møbler, så står vi også for det. Kontakt os for mulighederne – vi tilbyder både en fastprisaftale eller afregning på timepris.

Lad os stå for udpakning i dit nye hjem

Når dit indbo er flyttet til din nye adresse, så står vi gerne for udpakning af dit flyttelæs. Vi tilbyder udpakning uanset om du selv har pakket dine ting ned, eller om vi har assisteret med nedpakning. Når det handler om større ting, som skal monteres i dit nye hjem, såsom senge, sofaer, skabe og lignende, så tilbyder vi gerne opstilling og montage af disse ejendele. Uanset dit behov for at få dine ting på plads, så finder vi en løsning. Kontakt os og hør mere – vi tilbyder både en fastprisaftale eller afregning på timepris.

Bortskaffelse af indbo og affald

Lad os stå for at bortskaffe de ting, du ikke længere skal bruge. Vi bortskaffer affald miljørigtigt og sørger for at sortere det efter gældende regler. Hvis du har gamle møbler, elektronik, kontorartikler eller ting og sager fra kælderrum, loftsrum og udhuse, der skal bortskaffes, så sørger vi for at køre det på genbrugspladsen.

Handyman – lad os hjælpe med det praktiske

Vores handyman-ydelser er populære, fordi vi kan klare det meste, uden at du behøver at ringe efter en håndværker efter flytningen. Lad os stå for at samle møblerne, sengen eller garderobeskabet og bortskaffe emballagen bagefter. Vi kan også hjælpe dig med at hænge reoler og malerier op på dine nye vægge. Hvis du har brug for hjælp til ophængning af lamper, så klarer vi også den. Kontakt os gerne for at høre mere om vores handyman-ydelser i forbindelse med flytningen.

Få et uforpligtende tilbud på flytning

Skal du flytte, så lad os klare det. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en flytning. Ring til os på telefon 25 54 60 60 eller udfyld vores kontaktformular. Vi har sørget for at holde vores udgifter i bund, så vi kan tilbyde yderst attraktive priser på flytning og flytterengøring. Du kan også se vores profil på flyttetilbud.dk her.