Flytterengøring

Vi foretager en grundig rengøring af hjemmet, når du er fraflyttet

Hvordan foregår en flytterengøring?

Som nævnt ovenover klarer vi også den efterfølgende flytterengøring. Det betyder, at vi foretager en grundig rengøring af hjemmet, når du er fraflyttet.

Vi giver ekstra opmærksomhed til særligt badeværelset og køkkenet, da det ofte vil være her, at de største udfordringer er, når du fraflytter en bolig. Det kan eksempelvis være kalk, fedt, fastbrændte ting i ovnen osv. Vi plejer at tage udgangspunkt i denne tjekliste:

  • Badeværelser: På badeværelset fjerner vi spindelvæv fra hjørner og kroge. Vi støvsuger og vasker gulvet. Toilet, spejle og krombeslag rengøres. Ligeledes med bruser, brusedør, badekar, fliser og vægge.
  • Soveværelser: Overflader aftørres med en fugtig klud. Gulve støvsuges og rengøres. Spindelvæv fjernes fra hjørner og kroge. Døre og dørkarme plet rengøres efter behov.
  • Opholdsrum: Overflader aftørres med en fugtig klud. Gulve støvsuges og rengøres. Spindelvæv fjernes fra hjørner og kroge. Døre og dørkarme plet rengøres efter behov.
  • Køkken: Overflader aftørres med en fugtig klud. Komfur og emhætte rengøres. Top og forside af skabe rengøres. Stænkplade og glasoverflader aftørres samt alle kromoverflader. Rengøring af fronter på alle apparater. Gulvet vaskes. Spindelvæv fjernes fra hjørner og kroge. Døre og dørkarme pletrengøres efter behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på tlf. 25 54 60 60 eller via kontaktformularen for at få et tilbud. Vi har sørget for at holde vores udgifter i bund, så vi kan tilbyde yderst attraktive priser på en lang række boligrelaterede services.